Få et nyt tag med professionel service

Overvejer du at få et nyt tag eller renovere det gamle?

At vælge det rigtige tag kan være en svær beslutning. Med så mange muligheder på markedet, hvordan sikrer du dig, at du træffer det bedste valg for dit hjem eller din virksomhed? Uanset om du er en privat forbruger eller en virksomhed, er det vigtigt at finde en løsning, der kombinerer kvalitet, holdbarhed og æstetik. Hos Tømrerhuset ApS står vi klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tag. Vi tilbyder lægning af nyt tag i blandt andet Bramming, Ribe og Esbjerg.

En investering i din bolig

Vi forstår vigtigheden af et stærkt og holdbart tag. Med vores ekspertise inden for tømrerbranchen sikrer vi, at dit tag ikke kun ser godt ud, men også tjener sit formål i mange år fremover. Vi bruger de nyeste teknikker og materialer for at sikre, at dit tag er af højeste kvalitet. Vi ved, at du som kunde kan have bekymringer, når det kommer til tagprojekter. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og budget. Derudover arbejder vi med gennemsigtighed, vi holder dig altså opdateret hele vejen igennem processen.

Vi sikrer hurtig service, omkostningseffektivitet og en garanti for kvalitetsarbejde. Uanset om du ønsker et helt nyt tag eller blot en renovering, er vi her for at hjælpe. Vi tager os tid til at lytte til dine behov og foreslår de bedste løsninger baseret på vores omfattende erfaring i tømrerbranchen.

Tag skridtet nu og sikre dit hjem eller virksomhed

Det er tid til at handle. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag eksempelvis tegltag og lad os hjælpe dig med at realisere dit drømmeprojekt. Vi er klar til at guide dig gennem processen fra start til slut, sikre at alle detaljer er på plads, og at du er fuldt tilfreds med det endelige resultat.​

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 75 17 28 12

Skriv til: ka@tomrerhuset.dk

 
 
 
 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrerhuset ApS

Industrivej 33, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 27693830

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 93 19 20

E-mail: ka@tomrerhuset.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket