​Hulmursisolering af hjemmet​​

Hos Tømrerhuset ApS har vi stor erfaring med hulmursisolering og loftisolering. Hulmursisolering kan være en god investering, hvis din bolig er gammel og har mange kuldebroer. 

Med en hulmursisolering efterisoleres ydervæggene i facaden, således din bolig holder bedre på varmen. Vi tilbyder vores hjælp til alle i områder nær Bramming, Esbjerg og Ribe.

Spar penge med en hulmursisolering​

Vi har stor erfaring med hulmursisolering og gør dette ved alle ældre huse helt tilbage fra 1960’erne. Vi borer nogle huller i ydermuren og blæser derefter knauf isolering ind i mellemrummene, hvor eventuelt gammel isolering sad men nu er faldet sammen. At fylde ekstra isolering i væggene sikrer boligen bedre imod utætheder i form af kuldebroer, således varmen ikke siver ud gennem sprækker.

Vi tilbyder også vores hjælp med efterisolering af nyere boliger. Her er denne type af isolering dog oftest ikke nødvendig. Derimod efterisolerer vi på loftet, da dette vil hjælpe med at holde tæt ved rør, ledninger, installationer og spær, hvor der måtte være små utætheder i dag.​

Få et godt tilbud på isolering af hulmuren​

Et utæt hus har mange ekstra omkostninger på varmeregningen, fordi huset ikke holder så godt på varmen. Derfor kan en efterisolering i form af en hulmursisolering hurtigt tjene sig hjem igen i løbet af en overskuelig årrække. Samtidig vil indeklimaet og ikke mindst varmeregningen for huset blive væsentlig bedre.

Søger du en erfaren tømrer, som har mange års erfaring med hulmursisolering? Vi har over 20 års erfaring på området og kan garantere dig en løsning af høj kvalitet. Ring til os på telefon 29 93 19 20 eller skriv en e-mail til ka@tomrerhuset.dk få et uforpligtende tilbud.

Aut. Knauf isolatør samt aut. Isocell papir isolatør​

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 75 17 28 12

Skriv til: ka@tomrerhuset.dk

 
 
 
 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrerhuset ApS

Industrivej 33, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 27693830

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 93 19 20

E-mail: ka@tomrerhuset.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket