Tagrenovering og tagarbejde udføres professionelt​​

Hos Tømrerhuset har vi specialiseret os i tagkonstruktioner, og derfor kan vi hjælpe dig med både at udføre tagrenovering og reparere det gamle tag. Vi kan stå for hele processen med at lægge nyt tag på din bolig, hvis du bor i områder nær Bramming, Esbjerg eller Ribe. Vi sikrer dig et flot resultat af højeste kvalitet.

Investér i tagrenovering eller nyt tag

Er taget i din bolig utæt, eller har det flere skader rundt omkring? Så kan det være en god idé at investere i en tagrenovering til dit hjem. Vores dygtige håndværkere har stor erfaring med at lægge tag på huse og har udført opgaven mange gange før.

Derfor kan vi klare alle former for tagkonstruktioner, hvad end du har et saddeltag eller pulttag. Vores erfaring med at lægge et nyt tag eller udføre tagrenovering gør, at vi kan stå for en hurtig og effektiv montering. Det er vigtigt, at et nyt tag monteres korrekt, så den øverste etage holdes tør.

Kontakt os og få et tjek af dit tag

Et defekt tag bør udbedres med det samme, og derfor tilbyder vi også vores hjælp med at foretage en grundig gennemgang af dit tag. Her vil vi opdage selv de mindste problemer og sørge for, at de ikke udvikler sig videre til større skader.

Er dit tag gammelt at se på og har skader forskellige steder? Vi kan hjælpe dig med at udføre tagrenovering på din bolig. Det frisker ikke kun din boligs udseende op, men øger samtidig også værdien af dit hjem.

Kontakt os i dag på telefon 29 93 19 20 eller skriv en e-mail til ka@tomrerhuset.dk for mere information.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 75 17 28 12

Skriv til: ka@tomrerhuset.dk

 
 
 
 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrerhuset ApS

Industrivej 33, 6740 Bramming

Klik her for rutevejledning

CVR: 27693830

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 93 19 20

E-mail: ka@tomrerhuset.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket