Udskiftning af vinduer og døre udføres

Vi har hos Tømrerhuset stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Her kan vi både hjælpe dig med at renovere dine gamle vinduer og døre og stå for en total udskiftning til nogle nye og energivenlige. Vi tilbyder vores hjælp til private i områder nær Bramming, Esbjerg og Ribe.

Mange fordele ved udskiftning af vinduer og døre​

I dag er der stor fokus på energiforbruget i boliger, hvor kravene til nye boliger skærpes mere og mere. Fordelene ved udskiftning af vinduer og døre er mange, hvor en installation af disse i høj grad vil kunne ses på varmeregningen. Med nogle nye to- eller trelags energivenlige ruder kan der spares mange penge i fremtiden, hvorfor det er en rigtig god investering.

Vi er autoriseret forhandler af mærkerne:

Alle leverer energivenlige løsninger, og derfor kan vi blandt andet montere helt nye lavenergiruder i dit hjem. Med en udskiftning af vinduer og døre vil der også monteres nye gummipakninger, således alle døre og vinduer holder helt tæt, og varmen ikke trænger ud igennem utætheder. Vi kan også stå for at renovere dine gamle vinduer og døre, hvis du ønsker dette.​

Ring i dag og få et tilbud på døre og vinduer

​Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi kan tilbyde dig en kvalitetsløsning til en skarp pris, og selvom der findes mange forskellige størrelser af vinduer og døre, kan vi klare opgaver med både store glaspartier og små vinduer.

Vores erfaring på området er stor, og alle vores løsninger lever op til BR15’s krav. Kontakt os i dag på telefon 75 17 28 12 eller skriv en e-mail til ka@tomrerhuset.dk for at høre om dine muligheder.​

​Få et uforpligtende tilbud

 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Faste kunder​

  • ​Esbjerg Kommune
  • Bramming Boligforening
  • Birkevangen
  • Bramidan
  • BPI Bramming Plastindustri
  • Bramming Byggelager XL
  • Sirena Coldstores
  • John Feldt Bramming​​

​Vi er medlem af