​Hulmursisolering af hjemmet

Hos Tømrerhuset ApS har vi stor erfaring med hulmursisolering og loftisolering. Hulmursisolering kan være en god investering, hvis din bolig er gammel og har mange kuldebroer. 

Med en hulmursisolering efterisoleres ydervæggene i facaden, således din bolig holder bedre på varmen. Vi tilbyder vores hjælp til alle i områder nær Bramming, Esbjerg og Ribe.

Spar penge med en hulmursisolering​

Vi har stor erfaring med hulmursisolering og gør dette ved alle ældre huse helt tilbage fra 1960’erne. Vi borer nogle huller i ydermuren og blæser derefter knauf isolering ind i mellemrummene, hvor eventuelt gammel isolering sad men nu er faldet sammen. At fylde ekstra isolering i væggene sikrer boligen bedre imod utætheder i form af kuldebroer, således varmen ikke siver ud gennem sprækker.

Vi tilbyder også vores hjælp med efterisolering af nyere boliger. Her er denne type af isolering dog oftest ikke nødvendig. Derimod efterisolerer vi på loftet, da dette vil hjælpe med at holde tæt ved rør, ledninger, installationer og spær, hvor der måtte være små utætheder i dag.​

Få et godt tilbud på isolering af hulmuren​

Et utæt hus har mange ekstra omkostninger på varmeregningen, fordi huset ikke holder så godt på varmen. Derfor kan en efterisolering i form af en hulmursisolering hurtigt tjene sig hjem igen i løbet af en overskuelig årrække. Samtidig vil indeklimaet og ikke mindst varmeregningen for huset blive væsentlig bedre.

Søger du en erfaren tømrer, som har mange års erfaring med hulmursisolering? Vi har over 20 års erfaring på området og kan garantere dig en løsning af høj kvalitet. Ring til os på telefon 75 17 28 12 eller skriv en e-mail til ka@tomrerhuset.dk få et uforpligtende tilbud.

Aut. Knauf isolatør samt aut. Isocell papir isolatør​

​Få et uforpligtende tilbud

 
 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Faste kunder​

  • ​Esbjerg Kommune
  • Bramming Boligforening
  • Birkevangen
  • Bramidan
  • BPI Bramming Plastindustri
  • Bramming Byggelager XL
  • Sirena Coldstores
  • John Feldt Bramming​​

​Vi er medlem af